Tervetuloa VamSA:n seuraan!

Haulikkojaos

 

 

 

 

 

 

 

Jaoston vetäjä Teemu Lyytikäinen 050-5065837 ja varalla Pasi Jalava 050-5065186

Matinsuon ampumakeskuksessa on kaksi automaattista skeet-rataa, joilla voi harjoitella sekä SAL:n skeet-ammuntaa että SML:n metsästysammuntaa yleisinä harjoitusiltoina kaudella 2018 torstaisin.

Lisäksi radalla on automaattinen trap-rata, jolla voi harjoitella SAL:n ykköstrap:ia, automaattotrap:ia sekä SML:n metsästystrap:ia. Trap ammunta sallittua vain TIISTAISIN JA  TORSTAISIN klo 09–21.

Virallisina harjoitusiltoina on paikalla aina vuorolistan mukaan nimetty valvoja, joka valvoo toimintaa radalla ja myy harjoituslipukkeet.
25k tarkoittaa pääsääntöisesti täyttä 25 kiekon virallista ampumakierrosta.

Ammunta tapahtuu aina kunkin lajin sääntöjen mukaan. Ammuttava laji määräytyy skeet-radoilla harjoittelijan toiveen mukaan ja trap-radalla ampuvan ryhmän mukaan.

Omien heitinten ja kiekkojen käyttö radoilla on kielletty!

Radoilla harrastetaan ainostaan Suomen Ampumaurheiluliiton sekä Suomen metsästäjäliiton lajeja. Kaikille harrastuksesta kiinnostuneille löytyy näistä lajeista harjoittelumahdollisuus sekä opastusta lajeja aloitteleville. Myös aseita ja panoksia on mahdollisuus lainata radalla. Myös metsästäjillä on mahdollisuus kehittää ampumataitoaan radoilla.

Lyijyhaulien käyttö on kaikille haulikkoradoilla kielletty!

Lyijyhauleilla ampuminen on ympäristörikos, joka vaarantaa koko ampumatoiminnan jatkumisen haulikkoradoilla. Lisäksi lyijyhauleja käyttänyttä henkilöä kohtaan voidaan nostaa syyte ympäristörikoksesta.

Valvontavuoroiset valvovat kiellon noudattamista ja tiedottavat asiasta.

 

 

 

KAUSI 2018 PULKASSA!

Haulikkokausi 2018 alkaa olla taputeltu. Kiitokset kaikille jaoksen aktiiveille ja harjoituksissamme ahkerasti käyneille vieraille. Matinsuon haulikkoradat ovat olleet ahkerassa käytössä ja monet jännittävät kilpailut on pidetty ruudinhajun ja makkaran tuoksun lomassa.

Kansallisista kilpailuista kertyneet mitalit ja pistesijat ovat ilahduttaneet tavoitteellista urheiluammuntaa harjoittavaa jaostamme ja edustamaamme urheiluammunta seuraa Vammalan Seudun Ampujia.

Urheiluammunta ja varsinkin siinä kilpaileminen on taas opettanut meille palan nöyryyttä. Vanha viisaus onkin, että ”ampumakilpailuja ei lähdetä voittamaan vaan tekemään mahdollisimman hyvä suoritus”…tulospalvelu kyllä sitten kertoo mihin sijoitukseen se päivän kilpailussa riittää.

Alueemme metsästysseurojen jäsenet ovat myös aktiivisesti osallistuneet lentoonammunta taitojen harjoitteluun, joten saalista varmasti syksyn aikana tulee, kun vain sitä kohdalle osuu.

Keväällä jatketaan tarkkailkaapa sivuja – Hyvää lajitaukoa ja onnellista alkavaa talviharjoittelukautta kaikille.

terv – VamSA HAULIKKOJAOS –

 

 

 

 

 

 

 

Valvojat

  1. Valvoja myy vieraiden tarvitsemat liput. Valvoja kirjaa myydyt liput omaan sekä paviljongissa olevaan ampumapöytäkirjaan.
  2. Liput kerätään kierroksen aikana pois tauluilta. Vahditaan myös, että lippujen määrä taululla vastaa ampujamäärää.
    Kerätyt liput merkitään ampumapöytäkirjaan ja laitetaan paviljongissa olevaan lippaaseen.
  3. Valvoja tilittää kuukausittain jaoksen tilille myydyt liput omien kierrosmaksujensa ohella käyttäen oikeaa viitenumeroa. Huom. vieraiden kierrosmaksut maksettava omalla viitenumerolla.

Metsästysseurat ja muut yhdistyskäyttäjät

Metsästysseurojen harjoituksissa on oltava myös valvojana haulikkojaoksen jäsen. Valvoja vastaa ratalaitteiden käytöstä ja ampumapöytäkirjan täytöstä. Valvoja toteaa metsästysseuran ampumien kierrosten määrän ja täyttää tilisiirron, jonka metsästysseuran ampumavastaava saa mukaansa. Tällä tilisiirrolla metsästysseura maksaa kierrosmaksunsa.

KAUDELLA 2019 VAIN RATAVALVOJAT JA YHDISTYSKÄYTTÄJÄT VOIVAT MAKSAA SUORAAN TILILLE. TILILLE VOI EDELLEENKIN YKSITTÄINEN VIERAS TAI SEURAN JÄSEN MAKSAA MUTTA TAPAHTUMAN VALVOJAN TILILLE, JOSTA VALVOJA SIIRTÄÄ VIERAIDEN OSUUDEN HAULIKKOJAOKSEN TILILLE. EM. MUUTOS SIKSI, ETTÄ KIERROSMAKSUJEN VALVONNAN KONTROLLOINTI SELKEYTYY.

Harjoitusliput

Lippu käytäntö jatkuu osittain kuten vuonna 2018. Eli käytännössä muut kuin haulikkojaoksen jäsenet ostavat ennen ampumista tarvitsemansa määrän harjoituslippuja valvojalta. Lippuja myydään kerrallaan yhtä harjoitusiltaa varten tarvittava määrä.

VamSA:n jäsenille on omat lippunsa (3,00€/kpl) ja muille harjoittelijoille omansa (4,00€/kpl). Liput ovat voimassa kyseisen vuoden loppuun.

Haulikkojaoksen valvojat pitävät kirjaa omista kierroksistaan, täyttävät omat kierroksensa paviljongissa olevaan ampumapöytäkirjaan ja tilittävät kuukausittain kertyneet maksut suoraan jaoksen tilille käyttäen edellä esitettyä viitenumeroa.

Ampumapöytäkirjassa on oma sarake lippuina myydyille kierroksille.

Harjoittelija

Osta tarvitsemasi määrä harjoituslippuja valvojalta(3€ VamSA/4€ Vieras)
Merkitse nimesi ja päivämäärä lippuun.
Kiinnitä lippu ENNEN AMPUMISTA sen radan ”pyykkipoikatauluun”, jonne menet harjoittelemaan

YLEISET HARJOITUSILLAT JA RATAVALVOJAT

 

 

 

 

2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klikkaa alla olevaa linkkiä niin saat esiin kilpailukalenterin:

 SAL Kilpailukalenteri

 SML Kilpailukalenteri